#8M de 2020 - #VagaGeneral - Dia Internacional de la Dona Treballadora


8 de març de 2020 - Dia Internacional de la Dona Treballadora
LLUITANT CANVIEM EL MóN!
El 8 de març de 2017, milions de dones de moltes parts del món vam protagonitzar una vaga històrica que va esdevenir la primera vaga de dones a nivell global que anava més enllà d'una vaga laboral, incloent àmbits com vaga de cures, de consum i estudiantil.

És just reconèixer que el moviment feminista transfronterer i transcultural ha aconseguit que aquestes lluites estiguin en les agendes públiques. CGT s'ha implicat en aquest moviment participant activament, no sols convocant les vagues dels 8M, sinó en les diferents mobilitzacions i accions conjuntes.

Aquest 8M de 2020, la CGT sota els principis antipatriarcals, anticapitalistes, antiracistes i internacionalistes de la nostra organització, tornem a sortir als carrers en coordinació amb el moviment feminista per a continuar lluitant.

• Lluitant juntes contra les desigualtats, contra les violències masclistes
• Lluitant pel dret a decidir sobre els nostres cossos sense discriminacions per raó de sexe, identitats i orientacions sexuals
• Lluitant per a ser dones lliures, perquè continuem patint la violència patriarcal
• Lluitant perquè la majoria de les persones en precari som dones, perquè les diferencies salarials també és reflecteixen en les pensionistes
• Lluitant perquè el treball domèstic i de cures s'invisibilitza i no és reconeix 
• Lluitant perquè les lesbianes, gais, bisexuals, trans, intersexuals, queer... continuem discriminades
• Lluitant perquè les dones migrants i/O racializades estem en una situació de major vulnerabilitat davant la violència de gènere, la violència institucional i la violència racista   Lluitant perquè les dones rurals ens trobem en un espai patriarcal que ens discrimina. Lluitant perquè les retallades en educació, sanitat, serveis socials i dependència és fan a costa del treball i el temps de nosaltres.

Per això, continuem lluitant contra el consum capitalista globalitzat, continuem lluitant per una educació pública, laica, no sexista i sense estereotips de gènere, continuem lluitant per una economia sostenible, justa i solidària que gestioni els recursos bàsics i naturals de manera pública, col.lectiva i comunitària.
Per un canvi real en les condicions socials laborals de les dones, lliures de violències, i per una vida digna.

LLUITANT CANVIEM EL MÓN!
Confederació @CGT

General del cgt.org.es
Treball rojoynegro.info
SENSE FEMINISME DE CLASSE NO Hl HA REVOLUCIÓ! 

Comentaris