1r de Maig: treballar menys per a treballar tothom

 

 
 
Les metal.lúrgiques i metal.lúrgics sortim al carrer aquest 1r de Maig un altre cop. 

Exigim millores en les condicions laborals de tota la classe treballadora, la implantació inmediata dels coeficients reductors, que porten anys en un calaix del parlament espanyol agafant pols, millora dels drets de les treballadores i treballadors, la derogació de la reforma laboral i la llei mordaça, la llibertat per totes les preses i presos polítics, protecció de la sanitat i l'educació pública, atenció i tracte digne a totes les persones migrades.

Govern, patronals i sindicats majoritaris permeteixen la destrucció de llocs de treball afavorint que les multinacionals i empreses guanyin més diners a costa de l'explotació de la classe treballadora en altres llocs del món, després de rebre durant anys milions d'euros en ajudes.

El canvi tecnològic al sector de l'automòbil i la crisis sanitària és aprofitada pel capital per fer fora a treballadores i treballadors amb el vist i plau de lleis fetes a mida.

En definitiva la nostra lluita és contra un capitalisme ferotge, que mata. Contra una burguesia i un feixisme que respiren gràcies a partits i grups de comunicació podrits pels diners i el poder. Aturem el bel.licisme militar i aumentem el repartiment de la riquesa i el treball. 

 

TREBALLEM MENYS PER A TREBALLAR TOTHOM!!!!!

PER LA REDUCCIÓ DE LA JORNADA LABORAL!!!!!

PER LA ELIMINACIÓ DE LES HORES EXTRES!!!!!

CONTRA EL CAPITALISME I EL PATRIARCAT!!!!!

Més info: Web CGT Catalunya

 

SP Comunicació 

Federació Metal.lúrgica de Catalunya FEMEC CGT

Comentaris

  1. Bet365 1xbet Korean Sports Betting and Odds - LegalBet.co.kr
    Bet365 Sportsbook and Bet365 Sportsbook review. Our detailed coverage of all available betting markets, live 1xbet partenaire apk download betting lines, bonuses,

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada